Quería quedarme embarazada - Actualmente (abril 2022) tengo un bebé de 6 meses

Abans d'iniciar el tractament acabava de fer els 41 anys i el futur pare els 40 i portàvem més de 2 anys intentant quedar-me embarassada d'un segon fill pel nostre compte. En un seminograma, ens van dir que el problema principal segurament era el baix recompte i qualitat dels espermatozoides. La idea d'anar des d'un principi a una clínica de reproducció assistida sense centrar-nos en la causa aparent no ens agradava i no enteniem com no trobàvem cap servei que pogués tractar també la causa i no es centrés només en el resultat final. Buscant vam veure que l'acupuntura podia anar bé per millorar la quantitat i qualitat dels espermatozoides i després de consultar-ho a l'Anna ens vam decidir.

Un cop iniciat el tractament del futur pare, l'Anna ens va dir que ens recomanava que jo també fes tractament, ja que era molt important coordinar el meu cicle amb les sessions d'acupuntura fetes al futur pare. 10 dies després que ell iniciés el tractament, vaig iniciar-lo jo, i tot i que ens va dir que el temps estimat per produir nous espermatozoides era de 3 mesos, al primer cicle vam aconseguir l'embaràs desitjat. 

Recomanaria acupuntura per ajudar a aconseguir un embaràs principalment perquè és un tractament integral, en el què es pot treballar ambdues parts de la parella si és el cas i està orientat a buscar la millor solució a la causa o causes que el poden estar dificultant i no només està orientat a assolir un resultat sense importar massa el procés ni les parts implicades. En el nostre cas, puc dir que hem trobat en els tractaments de l'Anna aquell servei integral que necessitàvem.

Realitzar un tractament amb l'Anna per a buscar l'embaràs, no és només rebre acupuntura en les seves sessions. És també aprendre quins hàbits i atencions al nostre cos ens van bé per aconseguir-ho i en el nostre cas, sobretot va ser clau aprendre a interpretar els senyals del meu cos per tenir relacions sexuals en el moment òptim observant la temperatura basal i el moc cervical. Durant tot el temps de cerca pel nostre compte, només teníem en compte el resultat dels tests d'ovulació, i en el meu cas, crec que obtenia un resultat positiu quan ja era massa tard per tenir èxit.

Olga